Martien Merks nieuwe directeur Fellowmind Nederland
Martien Merks wordt per 1 mei 2023 aangesteld als de nieuwe ‘regional director’ Nederland van Fellowmind. Ook verhuist de Microsoft-specialist het hoofdkantoor naar Amersfoort. De voormalige landendirecteur, Ernst-Jan Stigter, is een stap omhoog gegaan en magazine zich sinds 1 januari 2023 ceo van het bedrijf noemen.

Fellowmind, gespecialiseerd in buyer relationship administration (crm: klantrelatiebeheer)-software van Microsoft, is in de afgelopen jaren snel gegroeid en richt zich op verdere uitbreiding in Europa. De groep, ondersteund door de Noorse investeerder FSN Capital, heeft een omzet van bijna driehonderd miljoen euro, circa tweeduizend medewerkers en zo’n veertig locaties in Europa. In Nederland heeft het bedrijf naast Amersfoort vestigingen in Deventer, Venlo en Zwolle.

Martien Merks is nu nog interim regional director van Fellowmind Duitsland. Hij zal zijn taken daar overdragen aan Anje Hickey. Hij heeft bijna dertig jaar ervaring in verschillende managementrollen binnen de it-sector, zowel in Nederland als internationaal. Eerder was hij onder andere werkzaam bij Oliver IT, Unit4 en Siemens.

Zijn voorganger, Ernst-Jan Stigter (ex-directeur Microsoft Nederland) Stigter kwam in september 2021 aan boord bij Fellowmind. Hij geeft nu leiding aan de gehele groep en nam hiervoor start dit jaar het stokje over van oprichter Emiel Putman die wel bestuurslid blijft.

Met investeerder FSN Capital aan boord zijn er de afgelopen jaren numerous overnames gedaan. De van oudsher crm-specialist heeft daarbij de scope verbreed en is nu actief als Europees platform voor Microsoft Enterprise Functions en Digital Office-oplossingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven