Mathijsen tekent bij ADO, dat voorbeeld van MVV volgt – Voetbal Worldwide


ADO Den Haag heeft met Natascha van Grinsven een nieuwe algemeen directeur weten te strikken. Joris Mathijsen krijgt in het Bingoal stadion de functie van technisch directeur.

ADO heeft de aanstelling van het duo through de eigen kanalen bevestigd. Van Grinsven komt over van Telstar, waar ze commercieel directeur was. Ze is de tweede vrouwelijke algemeen directeur in het betaalde voetbal. Eerder deze week stelde MVV Laura van Leeuwen aan in die functie. ‘Het is fantastisch om deze stap te mogen zetten’, vertelt Van Grinsven through de ADO-kanalen. 

‘ADO Den Haag is een voetbalclub waar al veel ingrediënten aanwezig zijn voor eredivisievoetbal’, vervolgt ze. ‘Het is een membership met een rijke historie, een enorme betrokkenheid van supporters en veel bevlogen stakeholders. Tegelijkertijd is ADO Den Haag echter ook een membership waar veel gebeurd is en het na jaren van onzekerheid de komende periode belangrijk is een duidelijke visie uit te dragen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat we allemaal aan hetzelfde doel werken, een stabiele foundation creëren en met ambitie bouwen aan de toekomst. De mensen in deze regio waarderen laborious werken en toewijding en ik kijk ernaar uit om de handen uit de mouwen te steken.’

Mathijsen was na zijn vertrek bij Willem ll een tijdje clubloos, maar heeft met ADO een nieuwe werkgever gevonden. Hij is de opvolger van Daryl Janmaat, die technisch supervisor was bij de membership. ‘Ik ben de uitdaging aangegaan om ADO Den Haag terug te brengen naar waar het thuishoort. Ik wil vooral vooruitkijken op het komend seizoen. Het zal veel werk en toewijding vergen om mee te kunnen strijden voor promotie. Op de achtergrond werken we al laborious aan het samenstellen van een evenwichtige selectie en staf. Ik kijk daarnaast uit naar de samenwerking met de jeugdopleiding en de vrouwen, aangezien zij ook deel gaan uitmaken van de organisatie’, zegt Mathijsen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven