Matrixian krijgt further financiering van Satisfaction
Matrixian Group, leverancier van information en ai-oplossingen voor de vastgoedsector, krijgt een further kapitaalinjectie. Satisfaction Capital Companions schuift het Amsterdamse bedrijf bovenop de eerder verstrekte financiering van 2 miljoen euro nog eens 1,5 miljoen euro toe. Met het geld kan de software program verder verbeteren. Ook wil Matrixian internationaal de vleugels uitslaan.

Het bedrijf waardeert woningen through volledig geautomatiseerde processen. De experience omvat eveneens de ontwikkeling van ‘digital twins’, het identificeren van kansen om gebouwen duurzamer te maken en het ontsluiten van investeringsmogelijkheden binnen de vastgoedsector.

Verschuiving

Lars van ‘t Hoenderdaal, managing accomplice bij Satisfaction, vertelt: ‘Matrixian Group heeft een transformatie doorgemaakt, van een organisatie gericht op ‘location intelligence’ naar een leverancier van information en ai-oplossingen voor de vastgoedsector en haar companions. Deze verschuiving heeft de organisatie uitgedaagd haar bedrijfsmodel en verkoopmarkt opnieuw te bekijken en te optimaliseren.’

Start september introduceert Matrixian een nieuwe taxatie-service speciaal ontworpen voor consumenten. Iedereen kan binnen 4 uur een volledig geautomatiseerd taxatierapport te ontvangen. Dat bespaart naar eigen zeggen veel tijd en kosten omdat geen fysieke vastgoedtaxatie nodig is. Matrixian opende onlangs kantoren in Dubai en Londen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top