Maximale steun voor NEC tijdens bekerfinale in De Kuip – Voetbal Worldwide


NEC wordt volgende week zondag in de KNVB-bekerfinale tegen Feyenoord gesteund door 17.500 supporters. De laatste tickets van de Nijmegenaren voor de eindstrijd in De Kuip gingen donderdag over de digitale toonbank. 

NEC plaatste zich eind februari voor het eerst sinds het seizoen 1999/00 voor de bekerfinale. Cambuur dwong nog een verlenging af tegen de nummer vijf van de Eredivisie, maar moest zich na een doelpunt van Kodai Sano alsnog gewonnen geven. Twee dagen later plaatste ook Feyenoord zich voor de finale. Dat ging ten koste van FC Groningen.

Dat de eindstrijd leeft in Nijmegen en omstreken, is een understatement. NEC wordt in De Kuip ondersteund door het maximale aantal van 17.500 supporters. Met onderstaande video maakte de membership bekend dat alle tickets inmiddels zijn verkocht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Ook Feyenoord heeft 17.500 tickets mogen verdelen. De overige kaarten gaan naar sponsoren en relaties van de KNVB. De finale wordt zondag 21 april om 18.00 uur afgetrapt.

Scroll naar boven