Medunjanin stopt met voetballen en vergezelt Schreuder naar Spanje – Voetbal Worldwide


PEC Zwolle-speler Haris Medunjanin beëindigt zijn spelerscarrière en gaat met zijn coach Dick Schreuder mee naar CD Castellón. Die twee nieuwtjes sijpelen door enkele uren na het nieuws dat Schreuder zijn heil in Spanje gaat zoeken.

Medunjanin had een contract tot 1 juli en was lang in gesprek met de membership over een verlenging van die verbintenis. De stilist uit Sarajevo, inmiddels 38 jaar, heeft nu besloten dat hij zijn coach zal volgen. Volgens PEC zal hij bij Castellón een ‘nader te bepalen’ functie gaan vervullen. Voor de hand ligt dat Medunjanin een rol zal gaan spelen in de staf.

De middenvelder werd door Schreuder verleid tot een terugkeer in het Nederlandse voetbal. Ondanks zijn gevorderde leeftijd kwam hij tot 25 officiële wedstrijden, waarin zijn productie opliep tot acht treffers en vier assists. Zo eindigt zijn tijd als voetballer met een mooi ronde cirkel: zijn eerste membership (AZ) en zijn laatste liggen in Nederland, tussendoor was hij vooral in het buitenland te bewonderen en kwam hij tot zestig interlands voor Bosnië-Herzegovina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top