Membership Brugge ziet in John de Jong nieuwe technisch directeur – Voetbal Worldwide


John de Jong is een belangrijke kandidaat om de nieuwe technisch directeur bij Membership Brugge te worden. De voormalig directeur van PSV is deze week op gesprek geweest bij de Belgische topclub.

Membership Brugge is na het vertrek van Vincent Mannaert op zoek naar een nieuwe beleidsbepaler en is uitgekomen bij De Jong. De 46-jarige oud-speler van PSV heeft de plannen van de huidige nummer vijf van de Jupiler Professional League aangehoord en staat zeker open voor de klus, maar een beslissing over zijn toekomst heeft hij nog niet genomen.

De Jong heeft sinds zijn veelbesproken vertrek van vorig jaar bij PSV aanbiedingen gehad van verschillende golf equipment om daar technisch directeur te worden. Ook de kans om aan de slag te gaan bij een groot makelaarskantoor, vindt de voormalige middenvelder interessant. De Jong weegt zijn opties nu zorgvuldig af, voor hij de knoop doorhakt.

Na zijn loopbaan als speler was De Jong jarenlang werkzaam in de scouting bij PSV, voordat hij in 2018 werd aangesteld als technisch directeur als opvolger van Marcel Manufacturers. In vier seizoenen realiseerde de Hagenaar numerous toptransfers, voordat hij in 2022 opstapte bij de Eindhovenaren nadat de rvc het vertrouwen in hem had opgezegd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven