Merkwaardige treffer Gudmundsson verliest in blessuretijd zijn gouden waarde – Voetbal Worldwide


Het eerste Serie A-doelpunt van 2024 is vrijdagavond gemaakt door Albert Gudmundsson. De aanvaller van Genoa leek daarmee ook de matchwinner te gaan worden tegen Bologna, maar diep in blessuretijd gooide Lorenzo De Silvestri roet in het eten: 1-1.

Gudmundsson is bezig aan een sterk seizoen bij Genoa en heeft zich in de kijker gespeeld bij meer vermogende clubs. Vrijdag vijzelde hij zijn marktwaarde nog wat verder op, door zijn tiende objective van dit seizoen (achtste in de Serie A) te maken. Bij een vrije lure aan de zijkant van het strafschopgebied koos Gudmundsson verrassend voor een schot op doel. Joshua Zirkzee dook onder de bal door en Federico Ravaglia, de keeper van Bologna, werd verrast: 0-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Bologna ging direct in de achtervolging en kreeg voor rust al kansen by way of Riccardo Orsolini en Zirkzee. Laatstgenoemde was overigens voor het eerst als aanvoerder aan een wedstrijd van Bologna begonnen. In de tweede helft drukte de thuisploeg Genoa helemaal met de rug naar de muur, maar de gasten leken stand te gaan houden. In de further tijd viel echter toch nog de gelijkmaker, by way of De Silvestri.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Zo gingen Bologna (met Sam Beukema en Sydney van Hooijdonk op de financial institution) en Genoa (zonder de geblesseerde Kevin Strootman) in evenwicht uit elkaar. Bologna staat knap vijfde in de Serie A en Genoa is de nummer twaalf van de ranglijst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top