Messi zelfs voor afscheidsduel uitgefloten door PSG-aanhang – Voetbal Worldwide


Het avontuur van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain komt zaterdag ten einde. De supporters van PSG maakten andermaal duidelijk dat zij daar niet rouwig om zijn.

Messi beschikt over een aflopend contract bij PSG, dat niet wordt verlengd. Dat betekent dat hij zaterdag tegen Clermont zijn afscheidswedstrijd speelt. Messi heeft een basisplaats en zijn naam werd vooraf, bij het oplezen van de opstellingen van beide ploegen, dan ook omgeroepen door de stadionspeaker. Wat volgde was een striemend fluitconcert.

In ieder geval een groot deel van de supporters van PSG is al een tijdje klaar met Messi, die haast wekelijks de kop van jut is en stelselmatig wordt uitgefloten. Voor zijn afscheidswedstrijd was dat dus niet anders. Dit ondanks het feit dat Messi prima cijfers kan overleggen: dit seizoen was hij in 31 competitiewedstrijden goed voor zestien doelpunten én zestien assists.

Naast Messi speelt ook Sergio Ramos zaterdagavond zijn laatste wedstrijd voor PSG. Ook de verdediger heeft een basisplaats tegen Clermont. PSG is al kampioen en speelt dus enkel nog voor de eer. Het duel in Parijs begint, web als alle andere wedstrijden in de laatste speelronde van dit Ligue 1-seizoen, om 21.00 uur.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven