Most important Capital neemt Patchmanager over
Most important Capital verwerft de meerderheid in het Amsterdamse Patchmanager, leverancier van software program voor het beheer van fysieke infrastructuur in datacenters. De Haagse software-investeerder wil Patchmanager internationaal meer op de kaart zetten. Dat betekent meer gross sales en advertising alsmede uitbreiding van zowel het directe verkoop als partnerkanaal. Productinnovatie blijft ook een belangrijke pijler in de strategie.

Most important ziet Patchmanager profiteren van een sterk groeimomentum. Het bedrijf bezit veel potentieel voor omzetverhoging. Volgens Ivo van Deudekom, funding director bij Most important, is Patchmanager in staat de jaarlijkse marktgroei van ongeveer 15 procent aanzienlijk te overtreffen.

Klanten als Vodafone, Schiphol, NASA en Inmarsat gebruiken Patchmanager om de fysieke netwerk laag en bijbehorende property te plannen, documenteren, beheren en onderhouden. De oplossingen spelen een cruciale rol in het beheer van de steeds complexere it-infrastructuren. Door middel van visualisatie-oplossingen kunnen klanten hun kerninfrastructuur zoals (glasvezel)kabels, datacenterkasten, plattegronden en andere bedrijfsmiddelen op de voet volgen en bewaken. 

Belangrijke use instances zijn infrastructuurmanagement-oplossingen voor datacenters, kantoren, gebouwen of netwerken van externe locaties. Patchmanager bedient vooral financiële instellingen, universiteiten en hogescholen, luchthavens, (semi-)overheidsinstanties en industriële organisaties.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven