Mourinho bepleit zijn eigen kwaliteiten na welkome zege – Voetbal Worldwide


José Mourinho kan weer lachen. Na een verprutste seizoenstart gained zijn AS Roma zondagavond met 2-0 van Frosinone, en de Portugees toonde zich na afloop van die wedstrijd weer ouderwets overtuigd van zijn eigen kunnen.

De openingstreffer van Romelu Lukaku zorgde voor de eerste bevrijding. ‘Romelu scoort overal’, begon Mourinho bij zendgemachtigde DAZN. ‘Hij scoort hier, bij Manchester United, bij Internazionale. Gelukkig ben ik een coach die Romelu’s kwaliteiten naar boven weet te halen.’ De Belg hielp zijn ploeg op weg naar drie punten, Mourinho keek van een afstandje toe hoe zijn spelers na afloop feestvierden met het publiek.

‘Zo ben ik. In moeilijke momenten ben ik altijd een veilige haven geweest. Ik ben aan de kant gaan staan en heb ze hun foto’s laten maken’, legt The Particular One uit, die daarna ietwat geprikkeld reageerde op vragen over zijn toekomst bij de membership.

‘Daar blijven jullie maar naar vragen. Ik moet me daar geen zorgen over maken, mijn toekomst is de belofte die ik heb gedaan tot 30 juni. Als coach moet je de eigenaars respecteren en je niet over die zaken uitspreken. Ik ben blij voor hen dat we vandaag gewonnen hebben. Daar wil ik de followers ook voor bedanken. Het was moeilijker geweest als ze ons niet zo positief hadden ondersteund’, besloot Mourinho.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven