Na Ronaldo gaat Messi waarschijnlijk ook naar Saudi-ArabiëGroot nieuws over voetballer Lionel Messi. Volgens Franse journalisten speelt de voetballer volgend seizoen niet meer bij Paris Saint Germain, maar bij een membership in Saudi-Arabië.

De afgelopen twee jaar speelde Messi in Frankrijk, maar daar lijkt hij al een tijdje niet erg gelukkig. Sommige followers van Paris Saint Germain willen hem weghebben en hij werd deze maand geschorst omdat hij zonder toestemming op vakantie ging.

360 miljoen

Dat hij nu waarschijnlijk in Saudi-Arabië gaat voetballen is geen grote verrassing. Hij is ambassadeur van het land. Dat betekent dat hij geld krijgt om reclame te maken. Daarnaast kun je er ook onwaarschijnlijk veel geld verdienen. Messi zou 360 miljoen per jaar gaan verdienen bij zijn nieuwe membership.

Ronaldo

In Saudi-Arabië komt Messi waarschijnlijk ook weer tegenover zijn grootste concurrent te staan. Eerder vertrok Ronaldo voor een gigantisch bedrag naar een membership in dat land.

Zelf heeft Messi er nog niks over gezegd. Op Instagram laat zijn vader weten dat het nog niet zeker is dat Messi naar Saudi-Arabië vertrekt.

Wat vind jij van topvoetballers die in Saudi-Arabië gaan spelen?

3.856 stemmen

Laat een reactie achter

Scroll naar boven