Newcastle-smaakmaker op weg naar de uitgang – Voetbal Worldwide


Allan Saint-Maximin lijkt Newcastle United te gaan verlaten. Dat vertelde supervisor Eddie Howe dinsdagavond na afloop van de oefenwedstrijd van zijn ploeg tegen Rangers.

Er waren wat gefronste wenkbrauwen toen de Saint-Maximin ontbrak in de selectie van The Magpies voor het treffen in Schotland, en de vermoedens kloppen, zo zei Howe. ‘Allan is in gesprek over een switch naar een andere membership. Er is niks bevestigd of definitief, maar dat is waarom hij er vandaag niet bij was. Met Monetary Honest Play moeten we verkopen om te kunnen kopen. Zo werkt dat systeem, dat begrijpen we’, sprak Howe tegenĀ The Chronicle, de regionale krant in Newcastle en omstreken.

De Engelsman is er nochtans rouwig om dat Saint-Maximin voor een vertrek staat. ‘Maxi is een topspeler die we echt niet kwijt willen, maar deze dingen gebeuren soms. Dat moeten we accepteren, maar het zal een moeilijk second zijn als we hem echt verliezen’, zo besloot de supervisor die ook vertelde dat Saint-Maximin woensdag niet met de groep meevliegt om in de Verenigde Staten verder te werken aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Howe noemde niet de naam van de membership die Saint-Maximin tracht te verleiden, maar in verschillende media wordt het Saoedische Al-Ahli genoemd. De Saoedi’s zouden 25 miljoen euro op de 26-jarige dribbelaar hebben geboden. Saint-Maximin heeft er vier seizoenen in Engelse dienst op zitten en kwam tot dusver tot 124 optredens in het zwart-wit van zijn huidige werkgever.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven