Nottingham Forest vervult grootste wens van stokoude supporter – Voetbal Worldwide


De wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United van zaterdag werd voor alle thuisfans op de Metropolis Floor een mooie dag, need Forest gained met 2-0. Voor Vera Hill (92) werd het een middag om nooit meer te vergeten.

Hill had altijd een seizoenkaart bij Nottingham Forest, voordat een visuele beperking haar dat plezier ontnam, vijftien jaar geleden. By way of by way of was het de membership ter ore gekomen dat de hoogbejaarde dame nog heel graag één keer Mull of Kintyre gezongen zou horen worden, en dan het liefst staand aan de zijlijn.

Dat is precies wat de roodhemden deden. Met Hill langs de lijn werd het lied van Paul McCartney en de wings aangeheven, zoals dat altijd gebeurt bij Forest sinds het nummer eind jaren ’70 door de supporters werd geadopteerd. De beelden erbij, die zijn eigenlijk niet met woorden te beschrijven. Die moet je bekijken en koesteren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven