Oeps! Meisje (5) bestelt voor 3000 euro aan speelgoedLeen nooit je telefoon uit aan jonge kinderen. Die les kunnen een aantal volwassenen nog wel leren. Zo ook de moeder van Lila van 5 uit Amerika. Haar dochter bestelde voor bijna 3000 euro aan speelgoed through een webwinkel. Oepsie!

Tien motoren

Het ene na het andere pakketje werd aan de deur geleverd. Daar zaten onder andere tien kinder-motoren tussen, vijf blauwe en vijf roze. Daarnaast had het meisje een levensgrote speelgoed-jeep besteld.

De grote bestelling werd geplaatst toen de moeder haar telefoon had gegeven aan Lila in de auto. Om spelletjes te spelen.

Gelukkig voor de moeder konden alle spullen teruggestuurd worden naar de webwinkel en kreeg ze haar geld terug. Lesje geleerd!

Bezorgmaaltijden

Het komt wel vaker voor dat jonge kinderen met de telefoon van hun ouders aan de slag gaan. De 6-jarige Mason bestelde eerder voor 1000 euro aan bezorgmaaltijden! We maakten er deze video over:

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Replace uw browser naar Web Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven