Onverzadigbare Suárez en Messi schitteren bij Inter Miami – Voetbal Worldwide


Met Luis Suárez en Lionel Messi in een hoofdrol heeft Inter Miami in de nacht van zaterdag op zondag simpel afgerekend met Orlando Metropolis in de Main League Soccer. Beide routiniers namen twee treffers voor hun rekening.

Af en toe leek het Barcelona van 2014/15 aan het werk in het Chase Stadium in Fort Lauderdale, zo dominant speelde Inter Miami. Vooral de 37-jarige Suárez had het op zijn heupen.

De routinier opende al na vier minuten de rating na voorbereidend werk van Julian Gressel. In minuut elf leverde eenzelfde combinatie de 2-0 op. Bij beide objectives rondde Suárez op formidabele wijze af. De Uruguayaan was na een half uur de aangever bij de 3-0 van Robert Taylor, die de bal alleen maar hoefde binnen te tikken.

Na de pauze stond Messi op. De wereldkampioen scoorde eerst enigszins fortuinlijk uit een rebound na een fraaie actie van Jordi Alba, waarna hij toesloeg met het hoofd op aangeven van Suárez. De Uruguayaan en de Argentijn wisten elkaar meermaals blindelings te vinden. ‘We kennen elkaar natuurlijk door en door’, vertelde Suárez na afloop. ‘Hopelijk hebben we de followers een beetje blij kunnen maken.’

Met zeven punten uit drie wedstrijden leidt de membership van eigenaar David Beckham de dans in de Jap Convention van de MLS. Inter Miami liep vorig seizoen de play-offs mis, maar dat kwam deels doordat Messi ‘pas’ halverwege het seizoen aansloot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven