ook Alaba scheurt kruisband af – Voetbal Worldwide


Actual Madrid received zondag eenvoudig met 4-1 van Valencia, maar na afloop waren er ook grote zorgen. David Alaba viel in de eerste helft namelijk geblesseerd uit en na afloop wees onderzoek uit dat de Oostenrijker een zware blessure heeft opgelopen.

Alaba heeft namelijk de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. Dat meldt Actual Madrid op de web site van de membership. De centrale verdediger wordt volgende week aan zijn knie geopereerd. Het is de derde keer dit seizoen dat de Madrilenen een speler op deze manier verliezen. Eerder kregen ook Thibaut Courtois en Éder Militão te maken met een kruisbandblessure. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Actual-coach Carlo Ancelotti reageert bedroefd op de replace over zijn speler. ‘Het is heel verdrietig nieuws. Dit is de eerste keer dat ik dit meemaak, drie spelers die hun kruisband afscheuren. Het is ongelooflijk. We gaan in de komende dagen kijken of we iemand moeten halen in januari’, vertelt Ancelotti.  

Laat een reactie achter

Scroll naar boven