Oproep: Wat wil jij weten van de Hunted-rechercheurs?Misschien heb je het tv-programma Hunted weleens gezien. Daarin moeten twaalf deelnemers drie weken vluchten voor een speciaal opsporingsteam (de Hunters). Het zijn agenten die bijvoorbeeld ervaring hebben bij de politie en het leger.

Kat en muis

De vluchters doen er alles aan om niet opgemerkt te worden. Terwijl de Hunters er juist alles aan doen om deze mensen zo snel mogelijk te vinden. Het is een spannend kat- en muisspel.

Het programma is erg populair en wordt iedere week door veel mensen bekeken. Hoog tijd dus om een kijkje te nemen achter de schermen. We gaan langs bij twee Hunters om meer te horen over het programma en hun werk. En dat doen we natuurlijk met jullie vragen!

Marcel van de Ven

Marcel van de Ven (op de foto) is de leider van het workforce van Hunters. Vanuit het hoofdkwartier stuurt hij de rechercheurs aan om de vluchters te vinden. Ze luisteren telefoons af, doorzoeken huizen en bekijken camerabeelden. Marcel is buiten het programma jarenlang geheim agent geweest.

Dominique Schreinemachers

Dominique Schreinemachers doet voor het eerst mee als Hunter dit seizoen. Ze zit in een van de auto’s die achter de vluchters aangaat. Dominique wist op haar elfde al wat ze wilde worden: helikopterpiloot bij het leger. Ze is een van de weinige vrouwelijke piloten van de luchtmacht.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven