Oribi neemt iam-expert Bouwpas over
De Oribi Groep versterkt met de overname van Bouwpas uit Haarlem zijn positie op de markt voor software program voor identification & entry administration (iam). Sinds de Haagse software-investeerder Most important Capital Companions twee jaar geleden bij het Oisterwijkse bedrijf instapte, is Bouwpas de vierde acquisitie van Oribi.

Ivo van Deudekom, directeur investeringen bij Most important, stelt huge dat de markt van identiteits- en toegangsbeheer al jaren sterk groeit wegens de toenemende vereisten rond veiligheid en compliance. ‘Wij zien voor Bouwpas vele mogelijkheden om als onderdeel van de Oribi Groep verder uit te groeien tot een nog groter begrip binnen de bouw.’

Most important ziet ook groeikansen in aanpalende markten zoals infrastructuur. Verder biedt de zorg potentieel. De investeerder verwacht ook veel van de combinatie van Bouwpas en Certwell, het bedrijf dat Oribi eerder dit jaar aan de groep heeft toegevoegd.

Het in 2014 opgerichte Bouwpas biedt een digitaal platform aan voor de registratie van arbeidskrachten en toegangscontrole op de bouwplaats. Het bedrijf bedient momenteel in totaal meer dan zeventig hoofdaannemers en tevens talloze onderaannemers. Met vele koppelingen en partnerships stelt Bouwpas klanten in staat om te voldoen aan toenemende wet- en regelgeving door middel van onder andere id-, certificaat- en toegangscontrole.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven