Palmer vertelt welke van zijn vier objectives zijn favoriet was – Voetbal Worldwide


Chelsea – Everton kende maandagavond veel vertolkers van bijrollen, maar de hoofdrol was zonder een spoortje twijfel voor Cole Palmer, die zich met vier van de zes Chelsea-goals bovenaan de topscorerslijst in de Premier League meldde.

Na afloop stond Palmer zendgemachtigde Sky Sports activities te woord. Zijn eerste aim was zijn favoriete. ‘Ja, die met rechts (de lob bij de 3-0, purple.) was een beetje wild. Het gaat nu zo snel. We begonnen goed, en ja, ik heb weer een hattrick gemaakt. Geweldig. Dat had de ploeg ook wel nodig na vorige week, maar we hebben het goed gedaan’, aldus de absolute uitblinker die in de vorige thuiswedstrijd tegen Manchester United ook met de wedstrijdbal naar huis mocht.

Palmer besprak daarna een paar van de mannen met een bijrol. Eerst positief: het eerste doelpunt van Alfie Gilchrist voor de membership was een kers op de taart. Palmer: ‘Iedereen is heel blij voor hem. Hij is al zijn hele leven supporter van Chelsea, dus ja, de jongens vinden het geweldig voor hem’, sprak de superster van Chelsea. Uiteraard werd hij ook nog gevraagd naar de penaltyfase voor de 5-0, waarin Noni Madueke en Nicolas Jackson zich van hun slechte kant toonden.

De twee maakten ruzie over wie er mocht trappen. Palmer eiste de bal op en legde hem ijskoud in het hoekje. Al even droogjes was zijn reactie. ‘Ja, anderen wilden hem nemen, maar ik ben hier de penaltynemer en ik wilde die nemen. Ach, iedereen wil zijn verantwoordelijkheid pakken en dat gaat soms misschien wat te ver. We willen allemaal winnen, en nu kunnen we er al om lachen’, suste Palmer.

Scroll naar boven