Pedri verstuurt boodschap aan Kroos na sort out die zijn EK beëindigde – Voetbal Worldwide


Pedri heeft voor het eerst gereageerd op zijn blessure. De Spaanse middenvelder mist het vervolg van dit EK na een overtreding van Toni Kroos.

Kroos ging vroeg in de wedstrijd onerous door op Pedri. Enkele minuten later moest de speler van Barcelona het veld verlaten. Na afloop bleek Pedri een vervelende knieblessure te hebben opgelopen. Kroos bood eerder zijn excuses aan en nu heeft ook Pedri zelf gereageerd op het second.

‘Bedankt Toni, voor je bericht. Dit is voetbal en deze dingen gebeuren. Je carrière en je information blijven voor altijd’, klonken de lieve woorden op Instagram. ‘Ik kwam naar Duitsland voor het EK en ik blijf hier, tot het einde.’

‘Need de droom, laat daar geen twijfel over bestaan, gaat door. Deze week is het mijn beurt om aan te moedigen en bij te dragen aan deze geweldige familie. Jullie steun is ongelooflijk geweest. Het moeilijkste second is voorbij, de weg terug is begonnen. Vamos Spanje!’

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven