Perez ziet pluspunt bij PSV en geeft waarschuwing voor CL-duel met RC Lens – Voetbal Worldwide


PSV boekte zaterdag de grootste uitzege in ruim vijf jaar. Het tiental van Heracles Almelo kon geen vuist maken tegen de koploper van de Eredivisie en ging hard onderuit (0-6). Kenneth Perez prees de teamspirit van de bezoekers. 

Het tussenrapport van PSV is uitstekend. Na elf wedstrijden hebben de Eindhovenaren nog geen kruimel laten liggen. Met 41 doelpunten is PSV bovendien op schot. Deze eeuw kwam het niet eerder voor dat de membership in de eerste elf wedstrijden van de Eredivisie zo veel doelpunten op de teller had. De laatste keer dat dat lukte, was in het kampioensseizoen 1999/00.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

In Erve Asito haalde PSV uit tegen Heracles. Opvallend was dat de doelpunten op naam kwamen van zes verschillende spelers. Een pluspunt, concludeerde Kenneth Perez bij ESPN. ‘Ze bleven elkaar kansen gunnen. Niet dat ze overal gingen schieten, nee, ze bleven die go geven als die moest komen. Ook zo’n Pepi die hem klaarlegt, dat vond ik een pluspunt bij PSV.’

Champions League in aantocht
Woensdag wacht PSV het cruciale Champions League-duel met RC Lens. Dat duel vraagt volgens Perez om een andere intensiteit. ‘Het niveau, de beleving, dat was vandaag laag. Dat moet woensdag weer aan. Vandaag was een kansloze wedstrijd. Vrij plichtmatig, saai voor de neutrale toeschouwer. Je wilt toch iets van spanning.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven