Pochettino trace na nieuwe Chelsea-afgang naar nieuwe transfers – Voetbal Worldwide


Na de 2-0 nederlaag van Chelsea tegen Everton trace supervisor Mauricio Pochettino naar meer transfers. In de ogen van de Argentijn is zijn ploeg niet goed genoeg om aan te haken in de Premier League.

Voor Moises Caicedo, Roméo Lavia, Christopher Nkunku, Cole Palmer, Axel Disasi, Nicolas Jackson, Robert Sánchez, Lesley Ugochukwu, Deivid Washington, Ángelo en Djordje Petrovic werd in totaal meer dan 450 miljoen euro uitgegeven door Chelsea. Daardoor zijn de verwachtingen van Chelsea dit seizoen torenhoog, maar de Londenaren presteren als grijze muis in de Premier League. Er werd al zeven keer verloren en de ploeg staat twaalfde. Al moet ook worden gezegd dat Chelsea veel te maken heeft gehad met blessures en Pochettino genoodzaakt is een jonge ploeg op te stellen.

‘We moeten onszelf verbeteren. Het is een nieuw staff en niet zo makkelijk om iets te bouwen. De verwachtingen zijn hoog, maar de resultaten zijn anders. We moeten ons verbeteren in de tweede seizoenshelft zodat we meer competitief zijn en staan waar Chelsea hoort’, zei Pochettino na de 2-0 nederlaag tegen Everton.

‘In het voetbal gaat het om het maken van doelpunten en we waren voor het doel niet scherp. Ik ben echt heel erg teleurgesteld. We hebben niet het punt gekregen dat we verdienden. Ik denk dat we beter waren, maar we kregen niet wat we wilden. Het is een probleem dat we moeten onderzoeken. We moeten praten en proberen ons te verbeteren in de volgende transferperiode. We zullen kijken naar wat we kunnen doen. Ik ga niet om meer of minder spelers vragen, maar moeten wel kijken of de perceptie overeenkomt met de werkelijkheid’, vervolgde hij.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven