Postecoglou maakt door nominatie kans op plek in fraai rijtje – Voetbal Worldwide


Ange Postecoglou is door de Premier League genomineerd voor de award van Supervisor van de Maand. Daardoor maakt de Tottenham Hotspur-trainer kans om voor de derde keer op rij deze onderscheiding te winnen. Daarmee zou hij de vierde coach ooit worden die dit voor elkaar krijgt.

Tottenham Hospur kende een uitstekende maand oktober met negen punten uit drie Premier League-duels. Daardoor is hij web als Mikel Arteta (Arsenal), Unai Emery (Aston Villa) en Jürgen Klopp (Liverpool) genomineerd voor de prijs van Supervisor van de Maand. Deze drie trainers kwamen oktober echter niet door zonder puntenverlies, waardoor de prijs lonkt voor Postecoglou.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

In augustus en september ging deze prijs ook al naar de Australische coach. Daardoor kan hij voor de derde keer op rij Supervisor van de Maand worden. Dat lukte tot op heden slechts drie trainers. Antonio Conte was in 2016 de eerste met Chelsea. Pep Guardiola deed het in 2017 zelfs vier keer op rij met Manchester Metropolis en de meest recente was Liverpool-trainer Jürgen Klopp, die in het seizoen 2019/20 drie keer werd verkozen tot beste supervisor.

Sir Alex Ferguson received de prijs in zijn loopbaan het vaakst (27 keer). Arsène Wenger staat tweede met vijftien keer deze prijs en Guardiola volgt op elf. Harry Redknapp received de onderscheiding met vijf verschillende golf equipment en is daarmee recordhouder op dat gebied.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven