Proximus neemt Edpnet definitief overDe bedrijven kennen elkaar goed. Proximus behoorde tot de grootste schuldeisers. Edpnet zit vooral in het phase van technisch onderlegde consumenten. Ook worden klanten in het midden- en kleinbedrijf bediend. Volgens Proximus sluit de huidige productportefeuille van Edpnet goed aan bij de eigen merken.

Proximus belooft de unieke cultuur, de onafhankelijke spirit en de merkidentiteit van Edpnet te bewaken. Ook de werkgelegenheid is gegarandeerd. Edpnet gaat verder als een afzonderlijke entiteit binnen de Proximus Groep. Het bedrijf bedient ongeveer 46.000 klanten voor huge web en ongeveer 13.500 voor mobiel (exclusief m2m-klanten).

Proximus regelt de technische en operationele ondersteuning. Een woordvoerder kon vanmorgen niet zeggen of nog assist vanuit Rusland zal worden gegeven. Edpnet had een historische band met Rusland, ook op gebied van netwerken.

De Proximus Groep is behalve by way of Edpnet in Nederland ook actief by way of Telindus, aanbieder van it-infrastructuur en diensten. Ook Scarlet behoort tot deze groep. 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven