‘PSG heeft volgend seizoen geen enkele Mbappé meer in de selectie’ – Voetbal Worldwide


In de selectie van Paris Saint-Germain speelt komend seizoen vermoedelijk geen enkele Mbappé meer. Kylian Mbappé (25) kondigde zijn afscheid uit Parijs reeds aan, terwijl zijn jongere broertje Ethan Mbappé (17) ook lijkt te vertrekken.

In de Franse media wordt geschreven dat OSC Lille een mondeling akkoord heeft bereikt met de jongere broer van de grote PSG-ster. Web als zijn oudere broer heeft Mbappé een aflopend contract in Parijs. Waar Kylian naar Real Madrid lijkt te gaan, ligt de toekomst van Ethan volgens Footmercato in Rijsel.

In het kader van dat afscheid heeft Mbappé maandagavond een diner georganiseerd, zo weet Le Parisien. In het Het Théâtre des Champs-Élysées, met uitzicht op de Eiffeltoren, waren 250 gasten uitgenodigd door Mbappé om bij zijn afscheid aanwezig te zijn. Afgelopen weekend kreeg de aanvaller al vrij, mede in aanloop naar de bekerfinale komend weekend.

Ook zijn jongere broertje Ethan was bij het diner van de partij, web als Mbappé’s kapper Tchaga, al zijn teamgenoten en naar verluidt president Emmanuel Macron. Hij stond in elk geval op de gastenlijst, maar werd nog niet gesignaleerd. Of ook clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi, wiens relatie met Mbappé behoorlijk zou zijn bekoeld door diens besluit om te vertrekken, van de partij was, is niet duidelijk.

Voor Senny Mayulu was het dinsdag ook een bijzondere dag. De zeventienjarige middenvelder van PSG tekende zijn eerste profcontract in Parijs. Mayulu staat te boek als groot expertise en coach Luis Enrique ziet in hem veel toekomst. Met een tot 2027 lopend contract kan hij in de komende jaren zich laten zien bij PSG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven