‘PSG weet overtollig duo te slijten aan het Midden-Oosten’ – Voetbal Worldwide


Aan de langdurige dienstverbanden van Marco Verratti en Julian Draxler bij Paris Saint-Germain komt binnen zeer korte tijd een einde. Beide spelers vervolgen hun loopbaan in Qatar, waar ze lucratieve contracten zullen ondertekenen.

Dat weet L’Équipe. Als een verrassing komt het bericht niet echt: beide spelers schitterden door afwezigheid op de lijst met spelers die waren aangemeld voor de Champions League. In Qatar is de transfermarkt nog open en PSG heeft, zoals bekend, innige banden met het golfstaatje. De optelsom lijkt zodoende te kloppen.

Verratti, die al meer dan tien jaar te bewonderen is in het Parc des Princes, zal er gaan voetballen bij Al-Arabi. De onderhandelingen tussen beide golf equipment (erg arduous zal het niet gegaan zijn) werden volgens de Franse krant enkele dagen geleden al afgerond, nu heeft ook de Italiaanse middenvelder zijn akkoord gegeven voor een overstap naar het Midden-Oosten.

Hetzelfde zou gelden voor Julian Draxler. De Duitse speler zou sinds enkele uren volledig akkoord zijn met zijn nieuwe werkgever, dat zal Al-Ahli worden (daadwerkelijk de Qatarese versie, niet de naamgenoot uit Saoedi-Arabië). Het is enkel nog wachten op de aankondiging. Draxler vervoegde de Franse kampioen in 2016, maar speelde er hoe langer hoe minder. Vorig seizoen verhuurde PSG hem al aan Benfica, nu lijkt er dus een definitief afscheid van de vleugelaanvaller in de maak.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven