PSV beloont Bakayoko met nieuw contract en overweegt vertrek Sambo – Voetbal Worldwide


Johan Bakayoko gaat een nieuw contract tekenen bij PSV. De twintigjarige aanvaller ligt al tot medio 2026 huge en daar verandert niets aan, maar de Eindhovense membership kwam wel een sterke verbetering van de arbeidsvoorwaarden overeen.

Met de nieuwe verbintenis wordt Bakayoko beloond voor zijn ontwikkeling. De Belg is dit seizoen een belangrijke kracht in het elftal van Peter Bosz. Hij leverde al negen assists en scoorde ook nog drie keer. Bakayoko verlengde zijn contract in februari al tot medio 2026. Nu krijgt hij een additional beloning.

PSV pikte Bakayoko in de zomer van 2019 op uit de jeugdopleiding van Anderlecht. Through verschillende jeugdelftallen en Jong PSV debuteerde de rechtsbuiten vorig jaar onder Roger Schmidt in de hoofdmacht. Tot nu toe kwam hij 57 keer in actie voor PSV.

Sambo
Shurandy Sambo vertrekt in de winter mogelijk bij PSV. De rechtsback werd vorig seizoen nog verhuurd aan Sparta Rotterdam en maakte daar een goede indruk, maar speelt nu nauwelijks bij de Eindhovenaren. PSV overweegt om de verdediger te laten gaan, omdat zijn contract komende zomer afloopt. Op die manier kan de membership nog iets aan Sambo overhouden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven