PSV deelt speeldata voor dubbele conflict met Borussia Dortmund – Voetbal Worldwide


PSV begint op 20 februari aan de dubbele ontmoeting met Borussia Dortmund in de achtste finale van de Champions League. Supporters hoeven niet bang te zijn voor een vroeg aanvangstijdstip.

Maandagmiddag werd bij de loting al bekend dat de Eindhovenaren met een thuiswedstrijd zouden beginnen aan het tweeluik. Nu zijn de verschillende wedstrijden in de achtste finales door de UEFA ook over de speeldagen verdeeld. PSV speelt op dinsdag 20 februari thuis tegen Dortmund. Drie weken later, op woensdag 13 maart, staat de return in het Sign Iduna Park op het programma.

Zowel de wedstrijd in Eindhoven als die in Dortmund begint om 21.00 uur. Voor PSV staat in de Eredivisie een halve week voor Dortmund-thuis een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Go Forward Eagles-uit vormt drie weken later de generale repetitie voor de return in Duitsland.

Voor Bosz is de confrontatie met de Bundesliga-grootmacht natuurlijk further interessant vanwege zijn verleden bij Dortmund. Hoe kansrijk is PSV? Daar gaat het over in onderstaande video.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top