PSV-directeur Stewart vertelt over wisselwerking met Luuk de Jong en Pepi – Voetbal Worldwide


Technisch directeur Earnest Stewart van PSV kijkt uit naar de samenwerking tussen Luuk de Jong en Ricardo Pepi. Laatstgenoemde werd vrijdag officieel voor vijf seizoenen vastgelegd door de Eindhovenaren.

Stewart heeft een duidelijke reden om Pepi naar PSV te halen. ‘Met Luuk de Jong hebben we de beste kopper van Nederland, maar gezien de hoeveelheid wedstrijden die je speelt, wil je op elke positie dubbel bezet zijn. Ricardo is nog erg jong dus dit is ook een switch voor de toekomst’, vertelt hij by way of de PSV-kanalen.

‘Hij heeft altijd heel arduous moeten werken om te bereiken wat hij bereikt heeft en dat zie je terug in zijn spel. Hij geeft nooit op en heeft een heel goed goalscoringsinstinct. Hij is goed in de diepte, maar kan ook goed drukzetten op de tegenstander. Dat zullen we veelvuldig gaan zien’, aldus Stewart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

PSV hoopt spoedig ook de komst van Noa Lang aan te kondigen. De aanvaller van Membership Brugge arriveerde vrijdag voor de medische keuring.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top