PSV kent mogelijke tegenstanders in derde voorronde Champions League – Voetbal Worldwide


PSV weet op 24 juli welke tegenstander er uit de koker komt in de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren nemen het op tegen Servette FC (Zwitserland), Racing Genk (België), Panathinaikos (Griekenland), FK Dnipro (Oekraïne), Sturm Graz (Oostenrijk) of Backa Topola (Servië).

Servette, Genk, Dnipro en Panathinaikos spelen nog wedstrijden in de tweede voorronde. De loting daarvoor vindt plaats op 21 juni en de wedstrijden staan gepland voor 25 of 26 juli en 1 of two augustus. De wedstrijden in de derde voorronde worden gespeeld op 8 of 9 augustus en 15 augustus.

Ook Olympique Marseille, de nummer drie van Frankrijk, meldt zich in de derde voorronde van de Champions League, maar gezien de geplaatste standing van PSV kunnen beide ploegen elkaar niet treffen. Mocht PSV de derde voorronde overleven, dan moet er nog één tweeluik worden gewonnen om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Die wedstrijden worden afgewerkt op 22 of 23 augustus en 29 of 30 augustus.

PSV verzekerde zich op de slotdag van de Eredivisie van de tweede plaats, waardoor de Eindhovenaren zich mogen plaatsen voor de Champions League. Ajax gaat als nummer drie de Europa League in.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven