RB Salzburg hoopt duidelijk op Feyenoord bij de loting – Voetbal Worldwide


Als het aan RB Salzburg ligt, wordt de membership donderdagavond tijdens de Champions League-loting gekoppeld aan Feyenoord. De Oostenrijkse topclub plaatste een video op TikTok, waarin het de draak stak met de Rotterdammers.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Internet als ieder jaar is ook deze CL-editie pot 1 weer gevuld met de giganten van Europa. Daardoor kan Salzburg, zelf ingedeeld in pot 3, worden gekoppeld aan Manchester Metropolis, Sevilla, Barcelona, Bayern München, Napoli, Paris Saint-Germain, Benfica of Feyenoord. De Oostenrijkers hebben een duidelijke voorkeur.

Het mediateam van Salzburg heeft op TikTok een video geplaatst met een meme over de golf equipment in pot 1. Daarop is een meisje te zien dat huilend naar de groups in pot 1 kijkt. Op het second dat Feyenoord in beeld verschijnt, moet ze even lachen. Een duidelijke trace, of gewoon een dolletje met de Rotterdammers?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord is het laagst geklasseerde workforce uit pot 1. Door de kampioensstatus zit het wel in de beste pot, terwijl ploegen als Actual Madrid, Internazionale, Borussia Dortmund, Arsenal, Manchester United en Atlético Madrid in pot 2 zitten. De loting vindt donderdagavond om 18.00 uur plaats.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven