rechtsback keert na 1.015 dagen terug bij Dortmund – Voetbal Worldwide


Ondanks zijn twee doelpunten was Donyell Malen vrijdagavond niet de gelukkigste man in het Westfalenstadion. Die titel moet wel naar Mateu Morey (23) zijn gegaan, de Spaanse rechtsachter van de membership die na 1.015 dagen afwezigheid terugkeerde in het eerste elftal.

Op 1 mei 2021 speelde Borussia Dortmund de halve finale van de DFB-Pokal tegen Holstein Kiel. Morey viel uit met een zeer ernstige knieblessure, die hem meer dan een jaar aan de kant hield. Toen hij in augustus 2022 terugkeerde, in het tweede elftal van de grootmacht, sloeg het noodlot nog eens keihard toe. Een meniscusblessure hield hem aan de kant. Tot nu dus.

‘Wie snijdt er hier uien?’, vroeg de beheerder van het X-account van Borussia Dortmund zich af na de emotionele rentree van Morey in de ploeg in de slotfase van het met 3-0 gewonnen duel met SC Freiburg. Na bijna drie jaar is de Spanjaard terug in het eerste van Dortmund, en het publiek onthaalde hem uiterst heat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll to Top