Reis laat deadline lopen en blijft – Voetbal Worldwide


Hamburger SV weet Ludovit Reis binnenboord te houden. De Nederlander had voor een vastgestelde afkoopsom van 7,5 miljoen euro kunnen vertrekken, maar maakt daar geen gebruik van.

De optie in het contract van Reis moest wel voor donderdagavond worden gelicht. Hij heeft echter besloten om HSV niet de rug toe te keren, hoewel de membership opnieuw geen promotie naar de Bundesliga af heeft gedwongen.

‘Ik hoef niet te benadrukken hoe dol ik ben geworden op HSV, het staff en de ongelooflijke followers’, zegt Reis, die al twee jaar in dienst is van HSV. ‘Ik voel me erg op mijn gemak en daarom heb ik besloten om bij HSV te blijven. Ik kijk er nu al naar uit om samen met mijn ploeggenoten alles te geven in het nieuwe seizoen.’

Reis was het afgelopen seizoen verantwoordelijk voor negen objectives en vijf assists in 33 wedstrijden in de 2. Bundesliga. HSV nam hem destijds transfervrij over van Barcelona, dat ruim drie miljoen euro voor hem betaalde aan FC Groningen. Dat was in 2019.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven