‘Roma moet transferplannen aanpassen door zware blessure op slotdag’ – Voetbal Worldwide


AS Roma stelde zondag op de slotdag van de Serie A een ticket voor de Europa League veilig, maar het laatste competitieduel met Spezia (2-1) leverde ook slecht nieuws op. Tammy Abraham viel uit met een op het eerste oog zware knieblessure.

De eerste diagnose is dat Abraham zijn voorste kruisband heeft afgescheurd, waardoor de Engelse spits maandenlang aan de kant staat. Mogelijk kan Roma pas in 2024 weer een beroep doen op de 25-jarige aanvaller, die met slechts negen objectives in alle competities toch al geen geweldig tweede seizoen in Rome kende.

Desondanks hoopte Roma volgens Italiaanse media dat Abraham deze zomer een van de spelers zou zijn die geld in het laatje zou brengen. Door die plannen kunnen een streep, nu de Engelse worldwide maandenlang aan de kant lijkt te staan. In plaats daarvan moet de membership zelf op zoek naar een further aanvaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Het is zeker niet de eerste keer dat een speler uit de selectie van Roma wordt getroffen door een kruisbandblessure. De laatste jaren was het al regelmatig raak. Zo stond Nicolò Zaniolo langdurig aan de kant door eenzelfde kwetsuur. Dit seizoen werd verdediger Marash Kumbulla ook al getroffen door het noodlot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top