rood-wit-blauwe sjaals en tompouces gespot – Voetbal Worldwide


Willem II is na twee jaar bijna terug in de Eredivisie. De Tilburgers hebben op bezoek bij FC Dordrecht een puntje nodig om de Keuken Kampioen Divisie vaarwel te zeggen, en de Kruikenstad telt af richting de wedstrijd van vrijdagavond.

De Langestraat in het centrum van Tilburg is al een week versierd met sjaaltjes waarop de promotie van de membership alvast gevierd wordt. Hoewel het nooit verstandig is om de huid te verkopen voordat de beer geschoten is, moet het wel heel gek lopen wil het group van Peter Maes dit nog weggeven. Behalve aan de Krommedijk wacht er immers een week later ook nog een thuisduel met Telstar om het laatste benodigde puntje te sprokkelen.

Willem II, qua naam toch al een koningsgezinde membership, blijft daarbij ook in koningsdagsferen. De oplettende voorbijganger kan in een Tilburgse supermarkt inmiddels voor de tweede keer in een week tijd thematompouces spotten. De oranje exemplaren voor de verjaardag van de koning zijn internet weg en hebben plaats gemaakt voor rood-wit-blauwe gebakjes met het clublogo erop. Zo belooft de promotiewedstrijd ook nog een heel smakelijke bedoening te worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven