Schitterende combinatie Messi – Alba voorkomt op valreep nederlaag Inter Miami – Voetbal Worldwide


Een fraaie combinatie tussen Jordi Alba en Lionel Messi leverde zondagnacht een punt op voor Inter Miami. In blessuretijd voorkwam laatstgenoemde dat zijn membership onderuitging tegen LA Galaxy.

Voor Inter Miami was het de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen. Afgelopen donderdag opende de membership – waar ook Luis Suárez afgelopen zomer neerstreek – het MLS-jaar met een 2-0 overwinning op Actual Salt Lake.

Toen zorgden Robert Taylor en Diego Gómez voor de doelpunten, nu was het Messi die tien man van LA Galaxy in rouw dompelde. Een heerlijke combinatie met Alba, waar hij jarenlang mee samenspeelde bij Barcelona, vormde de foundation voor de gelijkmaker in de 92ste minuut.

Dankzij zijn treffer schuift Inter Miami op naar de eerste plek in de Easter Convention van de MLS, maar kunnen een rits aan golf equipment langszij komen als zij komend weekend de tweede speelronde van de Amerikaanse competitie spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll to Top