SD Worx neemt Poolse SAP HR-specialist over




SD Worx, de Europese leverancier van hr- en payrolloplossingen, heeft Gavdi Poland overgenomen. Dit bedrijf, met hoofdkantoor in Warschau, levert consultancy voor SAP HCM (Human Capital Administration) en SAP SuccessFactors, naast diensten voor applicatiebeheer.

Volgens SD Worx is Gavdi Polen marktleider in SAP HR-oplossingen in Polen, met een portfolio van cloudgebaseerde en lokale oplossingen. Het heeft ook eigen oplossingen ontwikkeld die compatibel zijn met de SAP HR-software. De onderneming werd in 2006 opgericht als filiaal van de Deense Gavdi Group.

Gavdi Polen telt meer dan 120 SAP payroll- en hcm-experts en heeft kantoren in Katowice, Poznań, Warschau (hoofdkantoor) en Wroclaw. Vandaag ondersteunt ze meer dan 250 klanten, voornamelijk lokale middelgrote en grote Poolse organisaties. In 2022 realiseerde de onderneming een omzet van zowat 8 miljoen euro. ‘De acquisitie van Gavdi Poland ondersteunt onze uitbreiding in Centraal- en Oost-Europa en onze SAP HR-capaciteiten voor grotere klanten’, vertelt Kobe Verdonck, ceo van SD Worx.

Het managementteam van Gavdi Polen blijft de onderneming leiden als onderdeel van SD Worx. Vanaf 2024 wordt de onderneming geïntegreerd onder het SAP solutions-merk van SD Worx. Het bedrag van de overname wordt niet bekendgemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top