Slapen in een televisie-toren? Er zijn nog véél gekkere accommodationsAls je weleens in Londen bent geweest, heb je ‘m misschien wel gezien: de 189 meter hoge telecom-toren. Door zijn hoogte is-ie bijna niet te missen. En binnenkort kan je er ook slapen!

Jarenlang was de ‘BT Tower’ het hoogste gebouw van Londen en werd het gebruikt om tv-, internet- en telefoonsignalen uit te zenden. Maar inmiddels is de toren overbodig geworden.

Geen hoogtevrees

Een hotel-bedrijf heeft de toren nu gekocht en gaat er dus een resort van maken. Speciaal voor mensen die van een mooi uitzicht houden en geen hoogtevrees hebben.

In de wereld zijn er veel meer spectaculaire accommodations. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet:

1. Cruiseschip-hotel

Wil je weleens overnachten op cruiseschip, zonder dat je daarvoor de zee op moet? Dan is dit resort in Zuid-Korea iets voor jou.

2. Vliegtuig-hotel

Ben je meer van het vliegen? In Costa Rica vind je dit vliegtuig-hotel. Kijk je uit het raam, dan slingert er misschien wel een aapje voorbij. Het resort ligt namelijk middenin de jungle.

3. Honden-hotel

In Amerika vind je dit resort voor hondenliefhebbers. Hopelijk lig je ‘s nachts niet wakker van het geblaf.

4. Poepgat-hotel

Deze slaapplek België is wel heel opmerkelijk. Je overnacht namelijk in een gigantische darm en poepgat. Misschien denk je: wat hebben die Belgen nou weer bedacht? Maar dit resort is het werk van een Nederlandse kunstenaar.

Scroll naar boven