Posted on Leave a comment

Solide omzetcijfers voor Wolters KluwerWolters Kluwer gebruikt ‘klassieke ai’, die werd ontwikkeld voor de ‘golf van generatieve ai’, al in veel producten. Vooral de divisie Authorized and Regulatory is erg actief. Zes voorbeelden:

LegalBillAnalyzer helpt juridische afdelingen van grote ondernemingen inkomende facturen van advocaten te controleren en het kostenbeheer te verbeteren. Ook verzekeraars kunnen hiermee claims checken. De ai-engine vindt patronen in facturen en signaleert mogelijke schendingen.

Legisway maakt het makkelijker juridische gegevens en documenten te organiseren. Juridische afdelingen kunnen zo beter samenwerken met de relaxation van het bedrijf. Ai automatiseert en stroomlijnt contractprocessen.

Kluwer Arbitration previous ai toe om klanten beter door het hele arbitrageproces te leiden. Dossiers worden netjes klaar gezet. Ai stuurt de juiste informatie. Ook generatieve ai komt hierbij om de hoek kijken.

De divisie Tax & Accounting zoekt manieren om generatieve ai te integreren in onderzoeksoplossingen om nauwkeurigere en meer gerichte zoekresultaten te bieden, wat leidt tot meer efficiëntie en betere inzichten voor klanten.

Ook heeft generatieve ai het potentieel om clinici beter geïnformeerde beslissingen te laten nemen en patiënten de greatest mogelijke zorg te bieden. UpToDate, onderdeel van de Well being-divisie, check samen met academici en klanten hoe met dit soort ai het ophalen van informatie valt te verbeteren.

De divisie Monetary and Company Compliance gebruikt ai om de grote hoeveelheden veranderende wet- en regelgeving voor banken, verzekeraars en andere financiële dienstverleners te monitoren, huge te leggen, te beoordelen en samen te vatten. Specialists op gebied van regelgeving zorgen daarbij voor de validatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *