Spelers PSV willen dat Rutten doorgaat – Voetbal Worldwide


PSV herkent zich niet in de berichtgeving dat een afvaardiging van de spelersgroep zijn beklag heeft gedaan over coach Ruud van Nistelrooij.

De membership ontkent daarmee de berichtgeving die elders is opgedoken. Duidelijk is dat de spelersgroep het aanstaande vertrek van André Ooijer betreurt en hoopt dat Fred Rutten ervoor kiest om PSV trouw te blijven. Dat is onlangs uitgesproken in een gesprek tussen een afvaardiging van de spelersgroep en technisch directeur Earnest Stewart.

Ooijer maakte in een eerder stadium bekend na dit seizoen te stoppen. Of dat ook voor Rutten geldt, is nog onduidelijk.  Van Nistelrooij gaf vrijdag aan ervan uit te gaan door te gaan met de relaxation van de huidige staf. Binnen de membership wordt gekeken naar de invulling van de technische staf van volgend seizoen.

Laatste speeldag
Eerst gaat alle aandacht naar het slot van de competitie. Deze week werkt PSV toe naar de laatste speeldag van de Eredivisie. Als Ajax zondag de uitwedstrijd tegen FC Twente wint, moeten de Eindhovenaren op bezoek bij AZ minimaal gelijkspelen om zich te plaatsen voor de voorronde van de Champions League. 

Voor welke keuzes staat PSV deze zomer? Dat en meer lees je in de VI en op VI PRO.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven