Suriname lijdt op Cuba eerste nederlaag in Nations League – Voetbal Worldwide


Suriname is dinsdagavond tegen de eerste nederlaag in de Nations League aangelopen. De ploeg van bondscoach Aron Winter verloor met 1-0 op bezoek bij Cuba.

Suriname pakte vrijdag bij de begin van de Nations League nog een punt tegen Grenada door een late purpose van voormalig Feyenoord-spits Mitchell Te Vrede (1-1), maar dit keer zat een comeback er ondanks een slotoffensief niet in. De Natio mocht zelfs van geluk spreken dat Luis Paradela en Alejandro Delgado in de tegenstoot grote kansen op de 2-0 onbenut lieten.

Cuba was in de 21ste minuut op voorsprong gekomen through Willian Pozo (foto). De in Finland actieve vleugelaanvaller passeerde doelman Warner Hahn met een schot in de korte hoek. Die treffer betekende uiteindelijk de eerste nederlaag van Suriname in de Nations League, dat bij de eerste twee in een poule van zes moet eindigen voor een plek in de volgende ronde. 

Opstelling Suriname: Hahn; Bakboord, Abenta, Denswil, Pinas; Paal (74. R. Vlijter), Leerdam (85. Dankerlui), Adipi (65. Biseswar); Jozefzoon (85. Cairo), Te Vrede, G. Vlijter (74. Rigters).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top