Tagliafico viert vakantie in Amsterdam – Voetbal Worldwide


De meeste voetballers komen na een slopend seizoen bij in Dubai of Ibiza, maar Nicolás Tagliafico koos voor een andere zonnige bestemming voor zijn vakantie: Amsterdam.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tagliafico speelde tussen januari 2018 en de zomer van 2022 voor Ajax, voordat hij naar het Franse Olympique Lyon vertrok. De dertigjarige Argentijn is Amsterdam duidelijk nog niet vergeten: voor zijn vakantie is hij teruggekeerd naar de Nederlandse hoofdstad. Op zijn social media plaats Tagliafico beelden van zichzelf op een boot. Eerder zagen we hem ook al op een fiets door de stad gaan.

Overigens heeft Tagliafico voor zijn journey naar Amsterdam eerst nog het strand opgezocht: de wereldkampioen verbleef eerst een tijdje in Indonesië. In Amsterdam wordt de batterij nu verder opgeladen, voordat de voorbereiding op een nieuw seizoen bij Lyon van begin gaat.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven