TechDrinks: borrel met oog voor lokale techcultuur




Nederland is een nieuwe it-borrel rijker: TechDrinks. Elke editie vindt plaats in een andere stad, met de als doel de lokale techcultuur te vieren en te benadrukken. De eerst TechDrink heeft als decor café-restaurant Dauphine in hartje Amsterdam, en wel op maandag 25 september. Daarna volgen ontmoetingen in Eindhoven en Zwolle, elk met hun unieke karakter.

TechDrinks is een initiatief van vier bekende namen uit de Nederlandse techsector: Ruud Alaerds en Leo van Schie van Accomplice Navigator, Michiel Cazemier van Splend en Stijn Grove van Digital Gateway to Europe. De initiatiefnemers benadrukken dat TechDrinks meer is dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van it-professionals in heel Nederland samenbrengt.

Hart van it-branche

“De mensen vormen het hart van de it-branche, en innovatie, passie en techniek zijn de voedingsstoffen die dit hart laten kloppen”

Het viertal is ervan overtuigd dat de kracht van de it-sector ligt in de onderlinge verbondenheid van de professionals die erin actief zijn. In een informele sfeer biedt TechDrinks een inspirerend platform voor het uitwisselen van ideeën, het smeden van nieuwe verbindingen en het bevorderen van samenwerking. Borrelaars krijgen de kans om even te ontspannen, hun netwerk uit te breiden, inzichten te delen en deel uit te maken van de beweging die de toekomst van de it-branche vormgeeft, aldus de initiatiefnemers.

‘Mensen vormen het hart van de it-branche, en innovatie, passie en techniek zijn de voedingsstoffen die dit hart laten kloppen. Hoewel veel interactie tegenwoordig on-line plaatsvindt, is er niets dat de inspiratie kan vervangen die ontstaat uit het direct praten met mensen, zowel nieuwe als bekende gezichten. Het is de diversiteit van onze gemeenschap die ons drijft. Of je nu je passie deelt met gelijkgestemden of interesse wekt voor je vakgebied, bij TechDrinks kun je genieten van geweldige gesprekken, heerlijke hapjes en drankjes, en dit alles in jouw regio of misschien wel in een totaal nieuwe omgeving.’

Free of charge aanmelden

De eerste TechDrinks vindt dus maandag 25 september plaats bij etablissement Dauphine in het centrum van Amsterdam. Voor deze borrel hebben zich inmiddels tweehonderd personen aangemeld. Daarna volgen Eindhoven op 11 december en Zwolle op 5 februari volgend jaar. Voor deze drie TechDrinks kunnen geïnteresseerden zich gratis aanmelden.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven