Tegenstanders ADO Den Haag schoppen elkaar omver, toch doelpunt – Voetbal Worldwide


Een opmerkelijk second in het oefenduel tussen ADO Den Haag en SK Beveren. De Keuken Kampioen Divisie-club verloor afgelopen zaterdag van de Belgen, ingeleid door een opmerkelijk second.

In de rubriek ‘In de Kantlijn’ verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Uncommon, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In aanloop naar de gelijkmaker van Beveren ging er een hoop mis bij de Belgen. Twee aanvallers van de Belgen wilden allebei voor eigen succes gaan na een lage voorzet. De spitsen waren in hun hoofd al bezig de bal uit het web te halen, maar waren elkaar even vergeten.

Het kolderieke second zorgde echter niet voor veel geluk bij ADO. De Keuken Kampioen Divisie-club zag de bal in tweede instantie namelijk nog een keer voor een Belgisch been terechtkomen, waarna de bal alsnog tegen de touwen ging.

Daardoor gaf de ploeg van coach Darije Kalezic de voorsprong uit handen. Later werd de wedstrijd helemaal omgedraaid, need Beveren maakte er ook nog 1-2 van. Voor ADO betekende het de tweede nederlaag op rij tegen een Belgische tegenstander. Eerder in de week was FCV Dender ook te sterk (1-2).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top