Ten Hag heeft slecht nieuws over ziekenboeg en bespreekt vorm van Antony – Voetbal Worldwide


Lisandro Martínez en Casemiro staan voorlopig nog aan de kant bij Manchester United. Supervisor Erik ten Hag vertelde dinsdag dat hij het geblesseerde tweetal voor de kerst niet terugverwacht in zijn selectie.

Martínez kampt met een voetblessure die hij in september opliep. De Argentijn staat al bijna twee maanden aan de kant en moet dus nog langer geduld hebben. In de ziekenboeg krijgt hij gezelschap van onder anderen Casemiro. De Braziliaan liep vorige maand een hamstringblessure op.

Wie woensdag tegen FC Kopenhagen wel inzetbaar zijn, zijn Marcus Rashford en Harry Maguire. Rashford miste het competitieduel met Fulham vanwege een kwetsuur aan zijn been, maar is op tijd hersteld. Maguire kampte met een lichte hoofdblessure. Ten Hag vertelde dinsdag dat ook hij inzetbaar is.

Antony
In aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Kopenhagen ging Ten Hag ook in op de recente vorm van Antony, die het in de Britse pers te verduren kreeg vanwege zijn tegenvallende prestaties. ‘Hij is er een paar weken uit geweest en dat was niet goed voor zijn ritme’, vertelde de supervisor. ‘Antony draaide een goede voorbereiding en zal nu zijn niveau weer moeten gaan halen. Dat is difficult werken.’

United gained zaterdag met moeite bij Fulham. Ten Hag was het ermee eens dat zijn ploeg nog niet in vorm is. ‘We zullen vaker met onze sterkste elf moeten spelen om de automatismen in het group te krijgen. Tot nu toe hebben we veel en vaak moeten veranderen. De balans op het middenveld is er bijna niet geweest. Als we die terugkrijgen, zullen we ook beter gaan spelen.’

Laat een reactie achter

Scroll naar boven