‘Ten Hag krijgt voor de zoveelste keer slecht nieuws uit ziekenboeg’ – Voetbal Worldwide


United wordt dit seizoen geteisterd door blessures. Momenteel zijn onder anderen Mason Mount, Lisandro Martínez en Anthony Martial niet inzetbaar. Daar komt nu dus Shaw bij. De Engelsman viel in de uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen Luton City uit en blijkt een hamstringkwetsuur te hebben opgelopen.

Eerder dit seizoen keek Shaw al maanden toe met een spierblessure. Concurrent Tyrell Malacia kwam dit seizoen überhaupt nog niet in actie door een slepende knieblessure. Ten Hag gaf onlangs aan dat de voormalig Feyenoorder op de weg terug is en nog enkele weken nodig heeft. Voorlopig kan hij Shaw dus nog niet vervangen. Waarschijnlijk zal Ten Hag zich op de linksbackpositie richten op de multi-inzetbare Diogo Dalot.

Het wrange is dat United start januari nog afscheid nam van een linksback. De membership huurde Sergio Reguilón van Tottenham Hotspur, maar stuurde hem in de winter terug toen Shaw weer match was van zijn blessure en ook Malacia bijna match leek. Met de kennis van nu had de Spanjaard nog van pas kunnen komen, maar hij speelt inmiddels al op huurbasis voor Brentford.

Scroll naar boven