toch lijkt switch Mount aanstaande – Voetbal Worldwide


Chelsea heeft ook het derde bod dat Manchester United heeft uitgebracht op Mason Mount afgewezen. Hoewel dit voorstel door United was gepresenteerd als het remaining supply, is een switch zeker niet van de baan: de golf equipment proberen elkaar ergens in het midden te vinden en de verwachting is dat dit wel gaat lukken.

Het bod dat United vrijdag uitbracht bedroeg volgens The Athletic 64 miljoen euro, plus zeven miljoen aan mogelijke bonussen. Chelsea heeft een tegenvoorstel gedaan en vraagt ruim 67 miljoen euro huge en ruim acht miljoen aan bonussen. The Blues hebben voorgesteld om met United aan de onderhandelingstafel te gaan, in een poging tot een akkoord te komen.

Er is hoop op een snelle oplossing, zodat Mount de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de eerste wedstrijden van United niet hoeft te missen. Bij Chelsea heeft Mount, een type van de membership, nog maar een contract voor één jaar. De middenvelder zou persoonlijk al rond zijn met United.

Mount speelde in het seizoen 2017/18 voor Vitesse, dat de Engelsman toen een jaar huurde van Chelsea. Mount werd hierna bij Derby County gestald, voordat hij uitgroeide tot een belangrijke speler bij de membership van zijn dromen. Hij speelde tot dusver 195 wedstrijden voor Chelsea en received de Champions League, het WK voor golf equipment en de Europese Tremendous Cup.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top