Turkse topclub lijft Feyenoord-doelwit Szymanski in – Voetbal Worldwide


Feyenoord vist achter het web wat Sebastian Szymanski betreft. De Poolse middenvelder zet zijn loopbaan namelijk voort bij Fenerbahçe.

Het afgelopen seizoen kwam de 24-jarige worldwide op huurbasis uit voor de Rotterdammers, met wie hij de landstitel veroverde. In 29 Eredivisie-duels was hij goed voor negen objectives en vier assists.

De kampioen huurde de aanvallende middenvelder vorig seizoen op foundation van de speciale FIFA-bepalingen voor voetballers na de Russische inval in Oekraïne. Door internationale sancties mogen buitenlandse spelers uit de Russische competitie transfervrij bij andere golf equipment spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord en coach Arne Slot hadden de hoop om de technisch begaafde linkspoot definitief in te lijven, maar de 24-voudig worldwide heeft ervoor gekozen Dinamo Moskou te verruilen voor de Turkse topclub. Bij Fenerbahçe heeft Szymanski een contract tot de zomer van 2027 getekend. Eerder wisten de Turken al Edin Dzeko te verleiden tot een overstap naar Istanbul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top