Uitzinnige Boekhoorn reageert op bereiken bekerfinale door NEC – Voetbal Worldwide


Het succes van NEC is deels het succes van Marcel Boekhoorn. De Nijmeegse miljardair zag dinsdagavond hoe de membership die hij al jaren financieel steunt zich plaatste voor de finale van de KNVB-beker, en dat stemde hem enorm trots.

‘Mooier wordt het niet. Hier doe je het voor. Laten we eerlijk zijn: dit is een ongeĆ«venaard succes’, aldus Marcel Boekhoorn, voor een vak vol uitzinnige NEC-supporters die zijn naam scandeerden. ‘Drie jaar geleden speelden we in de Eerste Divisie, nu gaan we naar De Kuip. En ook nog met goed voetbal. Vandaag was het iets minder, maar goed’, sprak de geboren NEC-supporter bij ESPN.

Boekhoorn kreeg nog de vraag of hij thuis, van zijn vrouw, niet af en toe de wind van voren krijgt vanwege de tientallen miljoenen die hij inmiddels in de clubkas van de Nijmegenaren heeft doen vloeien. Boekhoorn antwoordde geruststellend. ‘Die vindt het prima. Zij geniet ervan hoeveel ik geniet’, was de respons, voordat de van geluk overgoten ondernemer zijn vreugde verder deelde met het bezoekersvak in het Cambuur Stadion.

Scroll naar boven