Van Dijk ziet in Slot wel een Liverpool-coach – Voetbal Worldwide


Van Dijk is door de clubleiding van Liverpool niet gevraagd naar zijn mening over zijn landgenoot, de aanvoerder van het Nederlands elftal is onder de indruk van de Feyenoord-coach. ‘Ik denk dat Slot een van de betere Nederlandse coaches is op dit second’, stelde hij na het duel op Goodison Park in gesprek met Viaplay.

Slot previous ook bij Liverpool, schatte Van Dijk in. ‘Met de manier van spelen en de filosofie die hij heeft, kan hij een Liverpool-coach zijn. Maar ik lees en hoor dat het nog lang niet rond is. We zullen het wel zien. Volgend seizoen focussen we ons daarop, maar dat is nu nog ver weg.’

Liverpool speelt dit seizoen nog tegen West Ham United, Tottenham Hotspur, Aston Villa en Wolverhampton Wanderers. De membership staat momenteel tweede, met drie punten achterstand op koploper Arsenal. Nummer drie Manchester Metropolis heeft momenteel echter de minste verliespunten.

Bekijk hieronder het volledige interview met Van Dijk

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

Scroll naar boven